Ads 468x60px

Featured Posts

Latest Offers !

Rapidgator.net

Thursday, September 11, 2014

:: Bocor lagi ::

Dah sudah..
Khabarnya ada kertas UPSR tahun ni bocor..
Bocor soalan periksa ni bukan perkara baharu dah..

Sudah-sudahlah bocorkan kertas peperiksaan..
Bawa banyak masalah kepada banyak pihak..
Cubalah ringankan beban sekalian manusia..

Hidup ni berusahalah sedikit..
Siapa yang usaha dia pasti dapat lebih..
Kan Tuhan dah janji Dia xkan ubah nasib sesuatu kaum kecuali kaum tu sendiri yang usaha untuk berubah..

Mane ade orang mula hidup terus jadi bos..
Mule hidup terus jadi kaye..
Mule hidup terus dapat badan cantik..

Semua tu hadir dengan usaha..
Memang mungkin kau lahir dalam family kaya tapi disebabkan generasi sebelum kau yang menyebabkan kau hidup dalam keluarga yang kaya..
Mohon appreciate legasi keluarge kau dan terus bawa pembaharuan dan kemajuan dalam keluarga..

Barulah hidup akan terus menerus gemilang..
Ini awal-awal dah malas susahlah..
Pasti kemudian hari akan dilanda banyak masalah Nau'zubillah..

p/s: sedarlah wahai kaum adam.
Malaysia Web Hosting

Wednesday, September 10, 2014

:: Pernah Tak Korang ... ::

Assalamu alaikum..
Selamat pagi dan salam sejahtera semua..
Dah lama xmenaip coretan kat blog..

Okep..
Direct to the point..
Pernah x korang.....

Haaa..
Apa dia?
Pernah ape???

Macam ni..
Pernah x korang jumpe kaki pau..
Bukan game pau ye tapi kaki pau..

Hehe..
Kalau pernah pernah x korang kire berape banyak kali korang dah kene pau??
Banyak?? Ish ish ish..

Kalau jumpe dengan orang mcm ni..
Care nak aja die senang..
Die pau korang korang pau die balik..

Dan jangan pulak korang selalu jadi supplier..
Sesekali jumpe die korang kene la pretend korang abes stok..
Haa tu makan die..

Jadi selamat survive bile jumpe dengan kaki pau ni..

p/s: teringin nak jadi kaki cam Ronaldo ;P
Malaysia Web Hosting

Wednesday, August 20, 2014

:: Pakej Fotografi Perkahwinan Murah ::


Okay hari ini nak promosikan Production untuk Pakej Foto & Video Perkahwinan..
Pakej-Pakej semuanya adalah mampu bayar..
Oleh yang demikian para pelanggan adalah bebas untuk memilih pakej pilihan masing-masing berdasarkan kemampuan masing-masing..

Production ini juga dilihat sedang mengetengahkan pakej album Softcover yang sedang menjadi trend kini di samping masih mengekalkan pilihan pakej album Hardcover..
Production ini juga tidak terhad untuk penggambaran perkahwinan sahaja tetapi turut menerima sebarang tempahan outdoor shoot, maternity shoot dan lain-lain..
Layari Facebook rasmi mereka di sini dan Instagram mereka di sini..

#wongloroproduction #pakejkahwin #pakejfotografimampubayar #photographermalaysia #malaysiawedding #malaysiaphotographer #igmalaysia
Malaysia Web Hosting