Ads 468x60px

Featured Posts

Latest Offers !

Rapidgator.net

Friday, November 14, 2014

:: 3 Simple Ways to Reduce Stress ::

1. Change it by:

- Make team discussion.
- Plan your work systematically.
- Manage your time efficiently.
- Do communicate effectively.

2. Avoid it by:

- Avoid hardworking too much.
- Know your limit.
- Avoid do something above your limit.
- Do your work by grouping.

3. Increase Your Immunization by:

- Keep a healthy lifestyle.
- Rest your mind.
- Always pray.
Malaysia Web Hosting

Thursday, September 11, 2014

:: Bocor lagi ::

Dah sudah..
Khabarnya ada kertas UPSR tahun ni bocor..
Bocor soalan periksa ni bukan perkara baharu dah..

Sudah-sudahlah bocorkan kertas peperiksaan..
Bawa banyak masalah kepada banyak pihak..
Cubalah ringankan beban sekalian manusia..

Hidup ni berusahalah sedikit..
Siapa yang usaha dia pasti dapat lebih..
Kan Tuhan dah janji Dia xkan ubah nasib sesuatu kaum kecuali kaum tu sendiri yang usaha untuk berubah..

Mane ade orang mula hidup terus jadi bos..
Mule hidup terus jadi kaye..
Mule hidup terus dapat badan cantik..

Semua tu hadir dengan usaha..
Memang mungkin kau lahir dalam family kaya tapi disebabkan generasi sebelum kau yang menyebabkan kau hidup dalam keluarga yang kaya..
Mohon appreciate legasi keluarge kau dan terus bawa pembaharuan dan kemajuan dalam keluarga..

Barulah hidup akan terus menerus gemilang..
Ini awal-awal dah malas susahlah..
Pasti kemudian hari akan dilanda banyak masalah Nau'zubillah..

p/s: sedarlah wahai kaum adam.
Malaysia Web Hosting

Wednesday, September 10, 2014

:: Pernah Tak Korang ... ::

Assalamu alaikum..
Selamat pagi dan salam sejahtera semua..
Dah lama xmenaip coretan kat blog..

Okep..
Direct to the point..
Pernah x korang.....

Haaa..
Apa dia?
Pernah ape???

Macam ni..
Pernah x korang jumpe kaki pau..
Bukan game pau ye tapi kaki pau..

Hehe..
Kalau pernah pernah x korang kire berape banyak kali korang dah kene pau??
Banyak?? Ish ish ish..

Kalau jumpe dengan orang mcm ni..
Care nak aja die senang..
Die pau korang korang pau die balik..

Dan jangan pulak korang selalu jadi supplier..
Sesekali jumpe die korang kene la pretend korang abes stok..
Haa tu makan die..

Jadi selamat survive bile jumpe dengan kaki pau ni..

p/s: teringin nak jadi kaki cam Ronaldo ;P
Malaysia Web Hosting